Aptitretare tapasbricka
Person som laddat upp receptet
10 min
Recept av:
Boncena

Aptitretare tapasbricka

En samling små favoriter, från oliver till lufttorkat kött, som erbjuder en snabb och smakfull aptitretare.

Aptitretare tapasbricka
10 min
Recept av:
Boncena

Aptitretare tapasbricka

En samling små favoriter, från oliver till lufttorkat kött, som erbjuder en snabb och smakfull aptitretare.

Ingredienser

10 min
2-4
portioner
ingredienser

Ingredienser

100g
hårdost delad i små bitar
60g
Kroatisk Coppa Budola
70g
kroatisk prosciutto
1
handfull gröna oliver
1 nypa
färsk persilja

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingredienser

10 min
2-4
portioner
ingredienser

Ingredienser

100g
hårdost delad i små bitar
60g
Kroatisk Coppa Budola
70g
kroatisk prosciutto
1
handfull gröna oliver
1 nypa
färsk persilja

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fler goda recept

Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.

Klassisk råbiff med krämig tryffelkräm
ca 20 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Klassisk råbiff med krämig tryffelkräm

Råbiff med en krämig tryffelsås som tar rätten till nästa nivå. En smakupplevelse!

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad
ca 5 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad

Som en semester i brödform. Den här baguetten har en söt twist med fikonmarmelad som gör den oemotståndlig.

Fräsch sallad toppad med pancetta
15 min
Recept av:
Boncena

Fräsch sallad toppad med pancetta

En enkel men smakrik sallad med krispiga pancettabitar som blandas med grönsaker och en lätt vinägrett för en uppfriskande och tillfredsställande måltid.

Chevre chaud med prosciutto och tryffelhonung
ca 20 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Chevre chaud med prosciutto och tryffelhonung

En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.

Sparris lindade med pancetta
15 min
Recept av:
Boncena

Sparris lindade med pancetta

Krispig pancetta lindad runt sparris, som steks till perfektion för en härlig kombination av smaker och texturer.

Pancetta & pestomacka
10 min
Recept av:
Boncena

Pancetta & pestomacka

En smakrik smörgås med krispig pancetta och ett generöst lager pesto, som kombinerar syrlig och salt smak.

Chokladmousse toppad med tryffelhonung
30 min + 1h
Recept av:
Boncena

Chokladmousse toppad med tryffelhonung

En chokladmousse som blir extra speciell med tryffelhonung. För alla chokladälskare!

Lammytterfilé och svampsås med tryffel och rotfrukter
ca 60 min
Recept av:
Boncena

Lammytterfilé och svampsås med tryffel och rotfrukter

Lammet och de rostade rotfrukterna får sällskap av en fantastisk tryffelsås. Riktigt gott!

Kroatisk budola (Skivad)

Kroatisk budola (Skivad)

En smakrik delikatess som kompletterar din övriga tapas. Producerad längst den Dalmatiska kusten i Kroatien. Örtig och fin sälta.

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakta oss