
Chevre chaud med prosciutto och tryffelhonung
En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.
En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.
En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.
En söt och salt kombo som får en extra lyft med vit tryffel. Enkelt och supergott.
Grillad sparris som får en extra kick med tryffelolja. Ägg och smörkräm gör det krämigt och gott.
En klassisk medelhavs sallad med smakrika skivor av prosciutto som smälter ihop med pepprig ruccola och en lätt vinägrett.
En pizza utan tomat men med prosciutto och sparris som lyxas till med lite tryffel. Otroligt god!
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)