Chevre chaud med prosciutto och tryffelhonung
En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.
En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.
En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.
Nygräddat bröd toppade med en blandning av tomater, basilika och Lomo Pecenica, som ger en fräsch och rökig förrätt.
En medelhavs smörgås med tunna skivor prosciutto och ett generöst lager pesto som skapar en smakrik macka.
En klassisk medelhavs sallad med smakrika skivor av prosciutto som smälter ihop med pepprig ruccola och en lätt vinägrett.
En smakrik smörgås med krispig pancetta och ett generöst lager pesto, som kombinerar syrlig och salt smak.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)