Medelhavs sandwich med fikonmarmelad
Person som laddat upp receptet
ca 5 min

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad

Som en semester i brödform. Den här baguetten har en söt twist med fikonmarmelad som gör den oemotståndlig.

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad
ca 5 min

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad

Som en semester i brödform. Den här baguetten har en söt twist med fikonmarmelad som gör den oemotståndlig.

Ingredienser

ca 5 min
4
portioner
ingredienser

Ingredienser

1
surdegsbaguette
1 msk
olivolja
1 dl
Sinjorina Smokva fikonmarmelad
4 dl
rucola
1 skivat
päron
8 skivor
Panona Dalmatisk Prosciutto
1 nypa
flingsalt och nymald svartpeppar
150 g
skivad valfri hårdost

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boncenas delikatesser i receptet

Ingredienser

ca 5 min
4
portioner
ingredienser

Ingredienser

1
surdegsbaguette
1 msk
olivolja
1 dl
Sinjorina Smokva fikonmarmelad
4 dl
rucola
1 skivat
päron
8 skivor
Panona Dalmatisk Prosciutto
1 nypa
flingsalt och nymald svartpeppar
150 g
skivad valfri hårdost

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boncenas delikatesser i receptet

Fler goda recept

Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.

Pikant salami sandwich med ruccola
10 min
Recept av:
Boncena

Pikant salami sandwich med ruccola

En pepprig smörgås med skivor av Pikant Kulen salami och fräsch ruccola, balanserad med en skvätt olivolja.

Carbonara med pancetta
30 min
Recept av:
Boncena

Carbonara med pancetta

En krämig pastarätt med ägg, parmesan och knaprig pancetta som skapar en fyllig och tillfredsställande måltid.

Glaserade revben med tryffelhonung och rosmarin
1h 10 min
Recept av:
Boncena

Glaserade revben med tryffelhonung och rosmarin

Revben som får en sötma från honung och en lyxig touch av vit tryffel. Kan inte bli bättre!

Knytis tapasbricka
15 min
Recept av:
Boncena

Knytis tapasbricka

En enkel men imponerande tapasbricka för att imponera när du får gäster eller är på knytkalas.

Sparris lindade med pancetta
15 min
Recept av:
Boncena

Sparris lindade med pancetta

Krispig pancetta lindad runt sparris, som steks till perfektion för en härlig kombination av smaker och texturer.

Gnocchi med tryffel och Karljohansvamp
ca 20 min
Recept av:
Boncena

Gnocchi med tryffel och Karljohansvamp

Hemgjorda gnocchi med tryffel och svamp som smälter i munnen. En dröm!

De luxe canapéer med tryffeltouch
ca 15 min
Recept av:
Boncena

De luxe canapéer med tryffeltouch

Små härliga munsbitar som är perfekta för fest. Varje tugga är en smakfest.

Imponera tapasbricka
15 min
Recept av:
Boncena

Imponera tapasbricka

En sofistikerad samling tapasdelikatesser, inklusive lufttorkat kött, vedrökt salami, nötter och frukter. Detta kommer att imponera på gästerna!

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakta oss