
Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.
En romantisk blandning av lätta och smakfulla delikatesser, perfekt för att dela på en mysig kväll med någon speciell.
En pasta med tryffel och krispig pancetta som gör varje middag speciell. Så smakrik!
En smakrik smörgås med krispig pancetta och ett generöst lager pesto, som kombinerar syrlig och salt smak.
En chokladmousse som blir extra speciell med tryffelhonung. För alla chokladälskare!
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)