Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.
En smakrik Pizza Sandwich med pesto, spenat, burrata och het kulen salami, toppad med gremolata, basilika, balsamico och parmesan – perfekt för en snabb och god måltid.
Grillad sparris som får en extra kick med tryffelolja. Ägg och smörkräm gör det krämigt och gott.
En mustig tomatsoppa med en kryddig underton, toppad med knaprig pancetta som tillför en djup och tillfredsställande smak.
En snabb och enkel samling som blir tapas, inklusive ost, snacks, salami, frukt och oliver, för att bjuda på en omedelbar, men tillfredsställande måltid.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)