Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.
En mustig Boeuf Bourguignon med pancetta, champinjoner och steklök i en smakrik rödvinssås, serverad med krämigt potatismos och färsk timjan.
Revben som får en sötma från honung och en lyxig touch av vit tryffel. Kan inte bli bättre!
En samling små favoriter, från oliver till lufttorkat kött, som erbjuder en snabb och smakfull aptitretare.
En smakrik Pizza Sandwich med pesto, spenat, burrata och het kulen salami, toppad med gremolata, basilika, balsamico och parmesan – perfekt för en snabb och god måltid.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)